پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی استان گفت: جلسه بازآموزی مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان در خصوص آشنایی با قوانین و مقررات مربوطه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو با حضور مسئولین فنی، کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی دکتر مجلسی عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت و عضو کمیته فنی و قانونی صدور پروانه های بهداشتی برگزار گردید.

مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی استان گفت: جلسه بازآموزی مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان در خصوص آشنایی با قوانین و مقررات مربوطه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو با حضور مسئولین فنی، کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی دکتر مجلسی عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت و عضو کمیته فنی و قانونی صدور پروانه های بهداشتی برگزار گردید.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر هوشنگ یاری پور پیرامون آشنایی با قوانین، مقررات و دستوالعمل های سازمان غذا و دارو، قوانین مرتبط با مسئولین فنی، آموزش سامانه ها اقدامات مستند سازی در واحدهای تولیدی، آشنایی با سیستم های مدیریت ایمنی و کشف قانونی تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی درمانی ( ماده 33 و 32) شرح وظایف محموله در سال 1401 بهبود مستمر فرایند تولید نکات کلیدی و مهمی را بیان نمودند و از مسئولین فنی خواستند در خصوص حل مشکلات فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی از اساتید دانشگاه، صاحب نظر در صنایع غذایی، اشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کمک بگیرند و زمینه تحقق شعار سال ( تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین) را فراهم نمایند.


سپس دکتر مجلسی دکترای تخصصی بهداشت عمومی و عضو کمیته فنی، قانونی معاونت در خصوص فرایند تولید، تامین بهداشت و ایمنی غذایی، نحوه تکمیل فرمهای سه برگی توضیحاتی ارائه نمودند و آمادگی دانشگاه جهت همکاری و ارتباط با صنعت را اعلام کردند.


در ادامه مسئولین فنی واحدهای تولیدی، پیشنهادات، انتقادات و مشکلات خود را در واحدهای تولیدی را با مدیر نظارت مطرح نمودند.


در پایان دکتر یاری پور از تمامی مسئولین ، کارشناسان شرکت کننده در این جلسه تقدیر و تشکر نمودند.